Answer:
13m-22=9m-6

4m-22=-6

4m=16

m=4

4m-22=-6

4m=16

m=4

Answer:
13m-22=9m-6

13m-9m=22-6 <-- integer signs change when it goes to the other side of the equal to sign

4m=16

m=16/4

__m=4__

13m-9m=22-6 <-- integer signs change when it goes to the other side of the equal to sign

4m=16

m=16/4

the store is 5/6 mile from yuri's house. the bank is 2/5 the distance from yuri's house to the store, how many miles is the bank from yuris house

Need help!! i will give you brainliest. no plagiarism please.. Nick has designed a diamond-shaped kite as shown below. The measures of some sides of the kite are marked in the figure. Find the value of x. (JUSTIFY)show your work.

Simplify: 6 3/4 × 3 1/2 ÷ 3 3/5 ÷ 3 3/4

Can someone help me in this question?The radius of the front wheel of Brian's bike is 64cm.Brian goes for a cycle and travels 33.47km.How many full revolutions did Brian's front wheel complete?

Greg is buying a bike on a payment plan. The equation y=20x+600 models the amount he has left to pay, where x is the number of weeks and y is the amount of money owed in dollars. Lin is also buying a bike on a payment plan. The bike costs 500. She will pay 25 each week. Which statement correctly compares Greg's function and Lin's function.

Need help!! i will give you brainliest. no plagiarism please.. Nick has designed a diamond-shaped kite as shown below. The measures of some sides of the kite are marked in the figure. Find the value of x. (JUSTIFY)show your work.

Simplify: 6 3/4 × 3 1/2 ÷ 3 3/5 ÷ 3 3/4

Can someone help me in this question?The radius of the front wheel of Brian's bike is 64cm.Brian goes for a cycle and travels 33.47km.How many full revolutions did Brian's front wheel complete?

Greg is buying a bike on a payment plan. The equation y=20x+600 models the amount he has left to pay, where x is the number of weeks and y is the amount of money owed in dollars. Lin is also buying a bike on a payment plan. The bike costs 500. She will pay 25 each week. Which statement correctly compares Greg's function and Lin's function.

10) 1 gallon of water for every inch of the fish's body length.

a) 2 1/2 inches long fish needs**2 1/2 gallon of water.**

b) tank: l = 7 inches ; w = 5 inches; h = 7 ; volume = 7in * 5in * 7in =**245 in³**

c) no. her fish tank is not large enough for the fish.

volume of 1 gallon of water is 231 in³, water needed is 2 1/2 gallon, so 5/2 * 231 in³ =** 577.50 in³ volume.**

11) volume = 7in * 3.5in * 1.75 in =**42.875 in³ **

weight of the brick = 0.1 pound per cubic inch ⇒ 42.875 in³ * 0.1 lb = **4.2875 pounds**

weight of the gold bar = 0.7 pound per cubic inch ⇒ 42.875 in³ * 0.7 lb =**30.0125 pounds**

12) l = 55cm ; w = 40cm ; h = 30 cm

volume = 55cm * 40cm * 30cm =**66,000 cm³**

a) 2 1/2 inches long fish needs

b) tank: l = 7 inches ; w = 5 inches; h = 7 ; volume = 7in * 5in * 7in =

c) no. her fish tank is not large enough for the fish.

volume of 1 gallon of water is 231 in³, water needed is 2 1/2 gallon, so 5/2 * 231 in³ =

11) volume = 7in * 3.5in * 1.75 in =

weight of the gold bar = 0.7 pound per cubic inch ⇒ 42.875 in³ * 0.7 lb =

12) l = 55cm ; w = 40cm ; h = 30 cm

volume = 55cm * 40cm * 30cm =

**Answer:**

24

**Step-by-step explanation:**

**180-156=24**

**Answer:**

24°

**Step-by-step explanation:**

This is a supplementary angle so both of them add to 180°

180°-156°= 24°

First, get the sum of the ratio. (11 + 2 = 13)

Divide 52 by 13 to find one 'part' of the ratio. (52 ÷ 13 = 4)

Now that we have one 'part' of the ratio, we multiply it by 11 and 2 to get: (£4 × 11 = £44) and (£4 × 2 = £8).

The ratio will be £44:8.

We can check if this is correct by adding 44 and 8 to see if it adds up to 52. (44 + 8 = 52). It does, so it's correct.

Divide 52 by 13 to find one 'part' of the ratio. (52 ÷ 13 = 4)

Now that we have one 'part' of the ratio, we multiply it by 11 and 2 to get: (£4 × 11 = £44) and (£4 × 2 = £8).

The ratio will be £44:8.

We can check if this is correct by adding 44 and 8 to see if it adds up to 52. (44 + 8 = 52). It does, so it's correct.

b.write the equation in slope intercept form.

c.what is the setup fee?

The setup fee for the cable service can be found by creating an equation using the given point and solving for the y-intercept. This y-intercept, in this context, represents the setup fee.

Firstly, we understand that the cost per month for the premium cable is $39.95. Considering this cost as a rate, we can say that the **total monthly cost** can be calculated by multiplying the number of months with the rate per month. The setup fee is a fixed cost, and thus it doesn't change with the number of months.

To find this setup fee, we need to find the y-intercept. In this situation, the y-intercept, denoted usually as *b* in the slope-intercept form equation *y = mx + b*, is the setup fee.

So let's solve it step-by-step:

- Given the point (6, 264.70) substitutes into the equation as x and y. We can set up the following equation from this point: 264.70 = 39.95*6 + b.
- After multiplying and subtracting, we solve for b. The value of b comes out to be the setup fee.

So, the setup fee is found out by subtracting from the total cost of 6 months, the cost of the cable service for these 6 months.

#SPJ3

you are 5

5×7=35

35+1=36

36÷4=9

5×7=35

35+1=36

36÷4=9

Hi there! (7x+1)/4=9. Now, we have to solve for x. 8x+1=36, 8x=35. 8x/8=35/8=4.375. If you want to round 4.375 it would be 5. Therefore, the number is 5.

HELPPPP!!!!

2/9 = 0,222 this is liter what in milliliter will be 222

so in two bowls are 2*222 = 444 milliliter ice cream

hope you missed there above this Millimeter and really this wan being milliliter

hope helped

so in two bowls are 2*222 = 444 milliliter ice cream

hope you missed there above this Millimeter and really this wan being milliliter

hope helped